TAKAISIN

Länsi-Suomi

Antitec Turku tarjoaa Länsi-Suomessa (Varsinais-Suomi ja Satakunta) tehokasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntaa. Hoidamme tuholaisten torjunnan mm. taloyhtiöissä, omakotitaloissa, yrityksen toimitiloissa, ravintoloissa ja erilaisissa varastotiloissa. Soita ja kysy lisää!

Antitecin Turun toimipiste tarjoaa Länsi-Suomessa (Varsinais-Suomi ja Satakunta, mm. Loimaa, Rauma, Salo ja Turku) tehokasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntaa. Hoidamme tuholaisten torjunnan mm. taloyhtiöissä, omakotitaloissa, yrityksen toimitiloissa, ravintoloissa ja erilaisissa varastotiloissa. Suomessa yleisimpiä haittaeläimiä ovat jyrsijät, kuten hiiret ja rotat, linnut, ampiaiset, muurahaiset, torakat, turkiskuoriaiset, koit, koisat, luteet, sokeritoukat ja uunitoukat.

Tuholaisten hävittämiseen eli torjuntaan on monia erilaisia tapoja, joiden hyödyntämisessä Antitecin Turun toimipisteen ammattitaitoinen henkilökunta on apunasi.

Tuholaisten ennaltaehkäisy tapahtuu mm. olosuhteita muuttamalla siten ettei kohde enää houkuttele tuhoeläimiä.

Tuholaisten torjunta puolestaan tapahtuu poistamalla tilassa olevat tuholaiset. Tähän on olemassa monia menetelmiä, joista kemiallinen torjunta tapahtuu pääosin vain ammattikäyttöön tarkoitetuilla pitkävaikutteisilla biosideillä. Torjuntaa biosideillä kutsutaan kansankielellä myrkyttämiseksi.

Haittaeläintorjuntaa mm. taloyhtiöille ja elintarvikealan toimijoille

Kerros-, luhti-, pari- ja rivitaloissa tuholaiset ovat harmillinen vaiva, joka pahimmillaan häiritsee kaikkien asukkaiden elämää.

Taloyhtiöille suosittelemme tuholaisturvasopimustamme. Se on kattava kokonaisturva kaikkia asuinkiinteistöjen tuholaisia vastaan ilman yllättäviä kuluja! Tutustu sopimukseen tarkemmin alempaa.

Tuholaisturvasopimus

Ravintoloille ja muille elintarvikealan toimijoille voimme tuottaa esimerkiksi hygieniaan liittyviä omavalvonta- ja näytteidenottopalveluita. UV-laitteet ovat myös yksi tehokas tuholaisten torjunta- ja seurantamenetelmä elintarvikealalla. Kysy lisää palveluistamme!

Hanki tietoa tuhoeläimistä

Toivotteko lisätietoa havaitsemastanne tuho- tai haittaeläimestä? Sivustollamme on osio Tuholaiset, jossa on kerrottu lisätietoa erilaisista lentävistä ja ryömivistä hyönteisistä, jyrsijöistä sekä linnuista. Kunkin eläimen kohdalla on kerrottu myös tarvittavista torjuntamenetelmistä. Etkö löydä etsimääsi tuhoeläintä sivustoltamme? Voit lähettää Turun toimipisteeseemme kuvan tai näytteen kyseisestä hyönteisestä, jonka jälkeen voimme antaa lisätietoja siitä ja ennen kaikkea sen torjunnasta. Olemme palveluksessanne!

Turun toimipisteen palvelut

Tuholaistorjunta- ja haittaeläinpalveluihimme Länsi-Suomessa kuuluvat:

Turun toimipisteen erikoispalvelut

Yhteydenotto

Voitte soittaa meille suoraan tai lähettää sähköpostia. Voitte myös jättää yhteystietonne lomakkeemme kautta ja olemme teihin yhteydessä mitä pikimmiten. Vastaamme mielellämme myös tarkentaviin kysymyksiinne. Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää lisää palveluistamme!

Mikäli haluatte meiltä laadukasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntapalvelua tai haluatte niistä lisätietoja ennen päätöksen tekemistä, niin ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme erittäin mielellämme lisää.

Turun toimipisteemme yhteystiedot

Jarimatti Kesälahti Antitec Turku

Jarimatti Kesälahti

Aluejohtaja
Tuholaistorjuja

+358 400 547 380
Enable JavaScript to view protected content.
Kimokatu 5
20380 TURKU

Antitec - tuholaistorjuntaa kiinteistöille
Antitec - tuholaistorjuntaa
Antitec - kaasutusta
Antitec - tuholaistorjuntaa kiinteistöille
Antitec - tuholaistorjuntaa kiinteistöille
Antitec - tuholaistorjuntaa
Antitec - tuholaistorjuntaa
Antitec - kaasutusta
Antitec - kaasutusta