TAKAISIN

Keski-Suomi

Etsitkö laadukasta tuholaistorjuntapalvelua Keski-Suomesta? Olet tullut oikeaan paikkaan. Antitec on valtakunnallisesti toimiva tuhoeläinten torjuntaan erikoistunut yritys. Palvelemme Keski-Suomessa niin yksityisasiakkaita (mm. omakotitalot), yritysasiakkaita (mm. liiketilat ja päiväkodit) kuin taloyhtiöitäkin (mm. rivi-, luhti- ja kerrostalot). Annamme myös neuvontaa pulmatilanteissa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä joko soittamalla tai laittamalla sähköpostia.

Etsitkö laadukasta tuholaistorjuntapalvelua Keski-Suomesta, esim. Jyväskylän tai Kuopion seudulta? Olet tullut oikeaan paikkaan. Antitec on valtakunnallisesti toimiva tuhoeläinten ja -eliöiden torjuntaan erikoistunut yritys. Palvelemme Keski-Suomessa niin yksityisasiakkaita (mm. omakotitalot), yritysasiakkaita (mm. liiketilat ja päiväkodit) kuin taloyhtiöitäkin (mm. rivi-, luhti- ja kerrostalot). Muun muassa Jyväskylä ja Kuopio sijaitsevat toimialueellamme. Annamme myös neuvontaa pulmatilanteissa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä joko soittamalla meille tai laittamalla sähköpostia!

Torjuntasuunnitelma lähtökohtana

Antitecin suorittama tuholais- ja haittaeläintorjunta alkaa torjuntasuunnitelman tekemisellä. Kerromme parhaan torjuntatekniikan juuri kyseiselle tuholaiselle sekä suunnittelemme teille sopivan torjunta-aikataulun. Huomioimme molemmissa myös biosidien valmistajien antaman varoajan torjuntakäsittelyn jälkeen.

Myös erikoispalveluita, konsultointia ja koulutuksia

Meiltä saa myös erikoispalveluita, kuten tilojen desinfiointi ja kaasutus. Desinfioinnin tarkoitus on estää ei-toivottujen mikro-organismien leviäminen puuttumalla niiden rakenteeseen ja aineenvaihduntaan. Kaasutuksessa puolestaan koko tila täytetään kaasutteilla tai kaasumaisilla torjunta-aineilla. Meillä on kaasutuksesta myös Gafta GTAS sertifiointi. Lisäksi meiltä voi tilata koulutuksia sekä konsultointia tuholaistorjunta-asioissa. Panostamme toiminnassamme asiakastyytyväisyyteen ja laatuun, ja kehitämme aktiivisesti toimialamme käytäntöjä.

Yhteydenotto

Voitte soittaa meille joko suoraan tai lähettää sähköpostia. Voitte myös jättää yhteystietonne yhteydenottolomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä mitä pikimmiten. Vastaamme mielellämme myös tarkentaviin kysymyksiinne. Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää lisää palveluistamme!

Mikäli haluatte meiltä laadukasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntapalvelua tai haluatte niistä lisätietoja ennen päätöksen tekemistä, niin ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme erittäin mielellämme lisää.

Alueellasi palvelee

Sami Jamrozinski

Tuholaistorjuja (Pirkanmaa - Keskimaa)

Tampere - Jyväskylä

+358 50 321 8813
Enable JavaScript to view protected content.

Antitec - tuholaistorjuntaa kiinteistöille
Antitec - tuholaistorjuntaa
Antitec - tuholaistorjuntaa kiinteistöille
Antitec - tuholaistorjuntaa kiinteistöille
Antitec - tuholaistorjuntaa
Antitec - tuholaistorjuntaa