TAKAISIN

Kainuu ja Oulu

Tarjoamme tuholaistorjuntaa Kainuussa ja Oulun seudulla.

Antitec tarjoaa tuholaistorjuntaa myös Kainuussa ja Oulun seudulla. Meillä on erittäin pitkä kokemus tuholaisiin ja haittaeläimiin liittyvistä palveluista, ja koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti. Lisäksi jokainen vakituinen desinfektorimme on suorittanut tuholaistorjujan tutkinnon.

Oulun seudulla Antitec Oy laadulla palvelee yhteistyöyrityksemme Pohjolan Takuutyö Oy

Enable JavaScript to view protected content.

050 554 6626

Asiantuntijamme hoitavat tuhoeläintorjunnan nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti. Asiakkaamme ovat sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä, ja voimme siten huolehtia esimerkiksi koulujen, päiväkotien, terveydenhuollon toimipisteiden ja liikuntapaikkojen tuhoeläintorjunnasta. Lisäksi voimme auttaa esimerkiksi suurten tuotanto- ja varastotilojen tuholaistorjunnassa. Kiinnitämme aina huomiota työn turvallisuuteen, huomioiden niin ympäristön, kiinteistössä oleskelevat henkilöt ja eläimet kuin myös kiinteistökohtaiset vaatimukset, esimerkiksi pintoihin ja laitteistoihin liittyen.

Yhteydenotto

Voitte soittaa meille joko suoraan tai lähettää sähköpostia. Voitte myös jättää yhteystietonne yhteydenottolomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä mitä pikimmiten. Vastaamme mielellämme myös askarruttaviin kysymyksiinne. Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää lisää laadukkaista palveluistamme!

Mikäli haluatte meiltä laadukasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntapalvelua tai haluatte niistä lisätietoja ennen päätöksen tekemistä, niin ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme erittäin mielellämme lisää.

Oulun seudun yhteyistyökumppanimme

Enable JavaScript to view protected content.

050 554 6626

Antitec Oy
Antitec Oy
Antitec Oy