TAKAISIN

Itä-Suomi

Tarjoamme tuholaistorjuntaa koko Suomessa, myös Itä-Suomessa, vaikka meillä ei siellä suunnalla vakituista toimipistettä olekaan. Ottakaa yhteyttä meihin, niin löydämme kyllä teillekin sopivan ratkaisun.

Antitec tarjoaa tuholaistorjuntaa myös Itä-Suomessa, vaikka meillä ei siellä suunnalla vakituista toimipistettä olekaan. Ottakaa meihin yhteyttä, niin löydämme kyllä teillekin sopivan ratkaisun.

Valtakunnallisena tuholaistorjuntayrityksenä toimimme luonnollisesti myös Itä-Suomessa Joensuun ympäristössä esimerkiksi Kiteellä, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa, Savonlinnassa, Siilinjärvellä ja Varkaudessa.

Joko hoidamme ongelmanne itse tai sitten suosittelemme teille jotain luotettavaa yhteistyökumppaniammemme.

Yhteydenotto

Voitte soittaa meille joko suoraan tai lähettää sähköpostia. Voitte myös jättää yhteystietonne yhteydenottolomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä mitä pikimmiten. Vastaamme mielellämme myös askarruttaviin kysymyksiinne. Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää lisää laadukkaista palveluistamme!

Mikäli haluatte meiltä laadukasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntapalvelua tai haluatte niistä lisätietoja ennen päätöksen tekemistä, niin ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme erittäin mielellämme lisää.

Asiakaspalvelumme palveluksessanne

+358 2 230 5673

Enable JavaScript to view protected content.
Kimokatu 5
20380 TURKU