TAKAISIN

Etelä-Suomi

Antitecin Helsingin toimipiste tarjoaa tuholaistorjuntaa koko Etelä-Suomen alueella, ennen kaikkea pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa), mutta myös Hämeessä, Uudellamaalla ja Etelä-Karjalassa. Meillä on erittäin pitkä kokemus erilaisista tuholaisiin liittyvistä palveluista. Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita.

Antitecin Helsingin toimipiste tarjoaa tuholaistorjuntaa koko Etelä-Suomen alueella, ennen kaikkea pääkaupunkiseudulla (mm. Helsinki, Espoo ja Vantaa), mutta myös Hämeessä, Uusimaalla ja Etelä-Karjalassa. Meillä on erittäin pitkä kokemus tuholaisiin ja haittaeläimiin liittyvistä palveluista, ja koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti. Lisäksi jokainen desinfektorimme on suorittanut tuholaistorjujan ammattitutkinnon.

Asiantuntijamme hoitavat tuhoeläintorjunnan nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti. Asiakkaamme ovat sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä, ja voimme siten huolehtia esimerkiksi koulujen, päiväkotien, terveydenhuollon toimipisteiden ja liikuntapaikkojen tuholaistorjunnasta. Lisäksi voimme auttaa varastotilojen tuholaistorjunnassa. Kiinnitämme aina huomiota työn turvallisuuteen, huomioiden niin ympäristön, kiinteistössä oleskelevat henkilöt ja eläimet kuin myös kiinteistökohtaiset vaatimukset, esimerkiksi pintoihin ja laitteistoihin liittyen.

Helsingin toimistomme palvelut

Kattaviin palveluihin kuuluvat:

Tuholaistorjunta Helsinki ja muu Etelä-Suomi

Palvelemme muun muassa seuraavilla alueilla ja paikkakunnilla:

  • Pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa)
  • Häme (Nokia, Hämeenlinna, Lahti)
  • Uusimaa (Hanko, Karjaa, Lohja)
  • Etelä-Karjala (Kotka, Kouvola, Lappeenranta, Loviisa, Porvoo)

Tuholaisten vähentämiseen on monia menetelmiä

Tuholaisia ja haittaeläimiä vähennetään kahdella tavalla: ennaltaehkäisemällä ja torjumalla. Ennaltaehkäiseminen tapahtuu esim. olosuhteita muuttamalla, jolloin ympäristö ei enää ole tuholaisille sopiva. Torjuminen puolestaan tarkoittaa, että tuhoeläimet tai -eliöt tuhotaan tietyllä menetelmällä. Erilaisia torjuntamenetelmiä on useita, esimerkiksi ruiskutus tai sumutus. Ongelmaan kannattaa puuttua heti, kun se on havaittu. Näin estetään tuholaishaittojen leviäminen ja paheneminen.

Yksi lukuisista torjuntamenetelmistä on ruiskutus. Se sopii varsinkin paikallisiin käsittelyihin, esimerkiksi lattialistoille. Siinä pinnalle ruiskutetaan veteen sekoitettua torjunta-ainetta karkeina pisaroina. Toinen menetelmä on sumutus, jossa käytetään hienojakoista, nesteeseen sekoitettua torjunta-ainetta (spray-muodossa). Siinä aine johdetaan suljettuun tilaan puhaltimen avulla. Nämä sekä kaikki muut tehokkaat torjuntatavat kuuluvat Helsingin seudun palveluvalikoimaamme.

Säännöllinen näytteenotto varmistaa tilan turvallisuuden

Helsingin toimipisteemme tarjoaa myös näytteenottopalvelua. Otamme esimerkiksi pintapuhtausnäytteitä kohteesta, ja teemme yrityksille myös pintapuhtaus- ja elintarvikenäytesuunnitelmia. Näytteiden analysoijana toimii omavalvonta.fi -yhteistyökumppanimme Net-Foodlab. Näytteitä voidaan hakea sovitusti muutaman kerran vuodessa.

Yhteydenotto

Voitte soittaa meille joko suoraan tai lähettää sähköpostia. Voitte myös jättää yhteystietonne yhteydenottolomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä mitä pikimmiten. Vastaamme mielellämme myös askarruttaviin kysymyksiinne. Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää lisää laadukkaista palveluistamme!

Mikäli haluatte meiltä laadukasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntapalvelua tai haluatte niistä lisätietoja ennen päätöksen tekemistä, niin ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme erittäin mielellämme lisää.

Helsingin toimipisteemme yhteystiedot

Tero Haikonen Antitec

Tero Haikonen

Aluejohtaja (Itä-Suomi)
Tuholaistorjuja

+358 400 943 510
Enable JavaScript to view protected content.
Laivakatu 3
00150 HELSINKI

Antitec - tuholaistorjuntaa kiinteistöille
Antitec - tuholaistorjuntaa
Antitec - kaasutuspalvelua
Antitec - tuholaistorjuntaa kiinteistöille
Antitec - tuholaistorjuntaa kiinteistöille
Antitec - tuholaistorjuntaa
Antitec - tuholaistorjuntaa
Antitec - kaasutuspalvelua
Antitec - kaasutuspalvelua