TAKAISIN

Elintarviketurvallisuusjärjestelmät ja haittaeläinhallinta

2.8.2022
Elintarviketurvallisuusjärjestelmä on tehokas työkalu yrityksen kehittämiseen. Suomessa elintarviketurvallisuusjärjestelmät ovat useimmiten rakennettu BRC GS Food, FSSC 22000, IFS Food sekä ISO 22000 -standardien pohjalta. Antitec Oy tarjoaa näiden standardien mukaisen haittaeläinhallinnan.

Suomessa aletaan olemaan tilanteessa, jossa elinehtona elintarvikealan toimijalle on GFIS-vaatimusten mukainen sertifikaatti. GFIS-vaatimusten mukaisia sertifikaatteja ovat esimerkiksi BRC Food, FSSC 22000 tai IFS Food. Esimerkiksi kauppaketjut voivat omassa toiminnassaan vaatia tavaran toimittajiltaan määrättyä sertifikaattia. Tuotteiden hyllylle saamiseksi on siis tullut ehdoksi laadukas, sertifioitu elintarviketurvallisuusjärjestelmä.

Sertifikaattien osana on haittaeläintorjunta ja/tai hallinta. Antitec on kouluttanut työntekijänsä sertifikaattien ja niiden vaatimusten tuntemiseen. Laadukas koulutus ja siitä saatavat todistukset ovat myös haittaeläinhallinnan peruste. Koulutus ja sen mukainen toiminta erottaa Antitecin palvelut muista toimijoista elintarvikealan haittaeläinhallinnassa. Antitec sopimus siirtää osan elintarveketurvallisuusjärjestelmän huolenpidosta yrittäjältä alan asiantuntijalle.

Tarvitseeko yrityksesi elintarviketurvallisuusjärjestelmä haittaeläinhallinnan asiantuntijaa. Ota yhteyttä ja tilaa maksuton kartoitus