TAKAISIN

Yritys

Antitec on Turussa vuonna 2005 perustettu oman henkilökunnan omistuksessa oleva täysin suomalainen tuholaistorjunnan ja haittaeläinhallinnan osakeyhtiö.

Antitec Oy (A-Haittaeläintorjunta Oy) perustettiin palvelemaan tuholaisten ja haittaeläinten torjuntaan liittyvissä asioissa ensisijaisesti elintarvikesektorin yrityksiä, mutta paremmalla ammattitaidolla kuin koskaan aikaisemmin. Perustajajäsenillä oli jo aloittamisvuonna useiden (kymmenien) vuosien kokemus ja siten monipuolista ammattimaista osaamista tuholaistorjunnasta ja haittaeläinhallinnasta.

Tällä hetkellä olemme Suomen johtava täysin suomalainen tuholaistorjunta-alan toimija.

Tarjoamme tuholaistorjunnan ja haittaeläinhallinnan palveluja aina desinfiointeihin saakka. Lisäksi otamme tarvittaessa elintarvike- ja pintapuhtausnäytteet. Toimimme myös toimialan kouluttajina ja konsultteina. Toiminta-alueemme on koko Suomi.

Yrityksemme arvot:

  • Laatu
  • Asiakastyytyväisyys
  • Ammattitaito

Yrityksemme päivittäistä toimintaa ohjaava tunnuslause kuuluu:

Laadukas työ on tulosta ammattitaidosta ja asiakasläheisyydestä. Laatu tuottaa asiakastyytyväisyyttä. Asiakastyytyväisyys on yhtä kuin menestyvä yritys.

Olemme myös aktiivisesti mukana kehittämässä entistäkin parempia käytäntöjä toimialallemme. Olemme olleet mukana Omavalvonta.fi työryhmässä vuodesta 2007.

Toimimme myös kansainvälisesti.

Teemme tuholaistorjuntaa valtakunnallisesti eli koko Suomen alueella. Päätoimipisteemme ovat:

Helsinki (Etelä-Suomi)
Turku (Länsi-Suomi)
Tampere (Satakunta-Pirkanmaa)
Kokkola (Pohjanmaa)

Mutta koska toimimme valtakunnallisesti, myös Keski-Suomi, Itä-Suomi, Kainuu ja Oulu sekä Lappi kuuluvat toimialueisiimme.

Mikäli haluatte meiltä laadukasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntapalvelua tai haluatte niistä lisätietoja ennen päätöksen tekemistä, niin ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme erittäin mielellämme lisää.

Antitec Oy
Antitec - sertifioitu kaasuttaja
omavalvonta.fi
Antitec Oy
Antitec Oy
Antitec - sertifioitu kaasuttaja
Antitec - sertifioitu kaasuttaja
omavalvonta.fi
omavalvonta.fi