TAKAISIN

Ravintolat ja elintarvikeala

Laadukas kumppani elintarvikkeita käsittelevän yrityksenne haittaeläinten hallintaan ja tuholaisten torjuntaan.

Haluatteko laadukkaan kumppanin elintarvikkeita käsittelevän yrityksenne haittaeläinten hallintaan ja tuholaisten torjuntaan?

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus elintarvikehuoneistojen hygieniasta:

Elintarvikkeita on käsiteltävä niin, että tartuntatautien leviäminen ja elintarvikkeen hygieenisen laadun huononeminen ehkäistään. Elintarvikkeet on suojattava mikrobeilta ja haittaeläimiltä, sekä tarvittaessa kosteudelta, lämmöltä, valolta, kemikaaleilta ja muilta haitallisilta vaikutuksilta.

Näin ollen tuholaisten ja haittaeläinten kontrollointi on hyvin merkittävä asia myös elintarvikkeita käsittelevien tilojen hygienialle. Tuholaiset toimivat ennen kaikkea taudin kantajina epidemioille, mutta ovat yrityksellenne myös erittäin huonoa mainosta. Elintarvikkeita käsittelevän tilan luotettava haittaeläinhallinta suojaa yritystänne. Tarjoamme sekä tarvittavan suojan että myös laadukkaan raportoinnin, joiden avulla pystytte todentamaan asioiden olevan jatkuvasti kunnossa.

Palvelumme juuri teille

Omavalvonta
Omavalvonta on uudenlainen omavalvontapalveluiden kokonaisratkaisu, johon voi sisällyttää kaikki tuotteiden ja toiminnan turvallisuuteen, laatuun ja hygieniaan liittyvät omavalvontapalvelut. Palvelu auttaa ehkäisemään hävikkiä sekä takaamaan tuotteittenne laadun. Kokonaisvaltaiseen omavalvonnan hallintaan tarjoamme kattavan paketin yhdessä maamme johtavien toimijoiden kanssa. Tutustukaa kokonaisvaltaiseen omavalvontapalveluumme osoitteessa omavalvonta.fi.

Haittaeläinten torjunta ja monitorointi
Teemme teille myös jyrsijöiden sekä lentävien ja ryömivien hyönteisten torjuntaa sekä jatkuvaa monitorointia. Monitoroinnin avulla voidaan usein ennakoida mahdollisia haittaeläinten aiheuttamia ongelmia. Monitoroinnin avulla voitte myös minimoida mahdollisia hävikkejä.

Esimerkiksi: https://www.flydetect.com/wp-content/uploads/assets/flyDetect.mp4 (linkki yhteistyökumppanimme PestWestin uusimpaan innovaatioon)

Lentävien hyönteisten torjunnan viimeisin innovaatio

Näytteiden otto
Otamme puolestanne myös säännöllisesti tarvittavat elintarvike- ja pintapuhtausnäytteet.

Kattava ja laadukas raportointi
Kaikista tarkastus- ja torjuntakäynneistä sekä myös elintarvike- että pintapuhtausnäytteistä annamme teille kattavat todistukset. Antamamme todistukset kannattaa liittää yrityksenne omavalvontajärjestelmään. Ammattitaitoisen ja laadukkaan palvelumme avulla voitte varmistua työympäristönne hygieniatasosta ja samalla myös minimoida tartuntariskejä.

Mikäli haluatte meiltä laadukasta ja ammattitaitoista haittaeläintorjuntapalvelua tai haluatte niistä lisätietoja ennen päätöksen tekemistä, niin ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme erittäin mielellämme lisää.

Lentävien hyönteisten torjuntalaitteet
Tuholaistorjuntaa
hygifood® ATP
omavalvonta.fi
Oivan kappale 3.5 tuholaistorjunta
Lentävien hyönteisten torjuntalaitteet
Lentävien hyönteisten torjuntalaitteet
Tuholaistorjuntaa
Tuholaistorjuntaa
hygifood® ATP
hygifood® ATP
omavalvonta.fi
omavalvonta.fi
Oivan kappale 3.5 tuholaistorjunta
Oivan kappale 3.5 tuholaistorjunta