TAKAISIN

Isännöitsijät ja taloyhtiöt

Laadukas kotimainen tuholaistorjuntayritys kumppaniksesi

Tuholaisturvasopimus taloyhtiöille

Kokonaisturva ilman yllättäviä kuluja! Tutustu tarkemmin alempaa.

Tuholaisturvasopimus

Taloyhtiön haittaeläinhallinta

Haittaeläinhallinta taloyhtiössä tarkoittaa meillä ennen kaikkea jyrsijöitä ja muitakin tuholaisia vastaan asennettavia monitorointiasemia. Laadukas haittaeläinhallinta taloyhtiössänne auttaa todentamaan ongelman jo aikaisessa vaiheessa ja siten estämään tehokkaasti sen leviämisen. Tämä auttaa myös ennaltaehkäisemään (minimoimaan) tuholaisongelman tuottamat vahingot.

Taloyhtiön tuholaistorjunta

Taloyhtiön kohdatessa tuholaisongelman, kannattaa teidän aina ottaa yhteyttä meihin. Tuholaistorjunnan tehokas ja laadukas toiminta pyrkii vähentämään juuri isännöitsijälle tai taloyhtiön hallitukselle tulevaa työtaakkaa ongelman ilmentyessä. Tuholaistorjujamme hoitavat ongelman pitäen huolta kaikista tarvittavista turvallisuusmääräyksistä sekä ottaen myös asukkaiden toivomukset huomioon. Ottakaa yhteyttä meihin ja tuholaisongelmanne siirtyy hoidettavaksemme!

Tutustukaa yrityksemme erittäin monipuolisiin tuhoeläimiin liittyviin palveluihimme ja myös oheiseen esitteeseemme.

Mikäli haluatte meiltä laadukasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntapalvelua tai haluatte niistä lisätietoja ennen päätöksen tekemistä, niin ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme erittäin mielellämme lisää.

Kysy lisää laadukkaista sopimusmalleistamme