TAKAISIN

Yrityksille

Laadukkaita tuholaistorjunnan ja haittaeläinhallinnan palveluita yrityksellenne

Tarjoamme kattavasti erilaisia tuholaistorjunnan ja haittaeläinhallinnan palveluita eri kokoisille yrityksille ja kiinteistöille, hyvin monipuolisin ja vakuuttavin referenssein. Teemme tuholaistorjuntaa esimerkiksi ravintoloille ja elintarvikealan toimijoille, suurille varasto- ja tuotantotiloille sekä erilaisille taloyhtiöille.

Suoritamme kaikki palvelumme turvallisesti ja laadukkaasti sekä vankalla ammattitaidolla huomioiden aina kaikki mahdolliset tarpeenne esimerkiksi työntekijöihin, tuotteisiin, laitteisiin ja erilaisiin pinta- ja sisustusmateriaaleihin liittyen.

Tuholaistorjunnan palvelut taloyhtiöille ja kiinteistöille

Autamme kiinteistöjä, taloyhtiöitä ja isännöitsijöitä tuholaisiin ja haittaeläimiin liittyvissä ongelmissa. Tehokkaalla tuholaistorjunnalla pyritään vähentämään ongelmasta isännöitsijälle tai taloyhtiön hallitukselle koituvaa työtaakkaa. Otamme toiminnassamme huomioon sekä turvallisuusmääräykset että asukkaiden toiveet.

Ravintoloiden ja elintarvikealan tuholaistorjunta

Tarjoamme kattavat palvelut elintarvikealan toimijoille ja ravintoloille. Omavalvonta on uudenlainen, kokonaisvaltainen ratkaisu, joka auttaa hävikin ehkäisemisessä ja laadun varmistamisessa. Siihen voi sisällyttää kaikki tuotteiden ja toiminnan turvallisuuteen, laatuun ja hygieniaan liittyvät omavalvontapalvelut. Lisäksi teemme hyönteistorjuntaa sekä haittaeläinten monitorointia ja torjuntaa, otamme tarvittavat elintarvike- ja pintapuhtausnäytteet sekä tarjoamme kattavan raportoinnin. Ammattitaitoiset palvelumme varmistavat työympäristönne asianmukaisen hygieniatason.

Varasto tai tuotantotila tuholaistorjunnan kohteena

Varastoiden ja tuotantotilojen tuholaistorjunnan, esim. hyönteisten torjunnan, lähtökohta ovat jokaisen tilan erityispiirteet. Esimerkiksi jyrsijöiden monitorointiasemat asetetaan huolella mietittyihin ja strategisiin paikkoihin, ja tuholaisten torjuntatapa valitaan ammattitaitoisen kartoituksen jälkeen. Tilan tuholaisista ja haittaeläimistä johtuva hävikki pyritään pitämään mahdollisimman pienenä.

Valitkaa sivun alaosasta yritystänne parhaiten kuvaava linkki saadaksenne lisätietoa juuri teille parhaiten sopivista palveluistamme. Tarjoamme palveluita myös muiden alojen yrityksille.

Mikäli haluatte meiltä laadukasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntapalvelua tai haluatte niistä lisätietoja ennen päätöksen tekemistä, niin ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme erittäin mielellämme lisää.

Katsokaa myös palvelumme yksityisille kotitalouksille.

Antitec on luotettava kumppanisi tuholaistorjunnassa