TAKAISIN

Kainuu ja Oulu

Tarjoamme tuholaistorjuntaa koko Suomessa, siis myös Kainuussa ja Oulun seudulla, vaikka meillä ei siellä suunnalla vielä vakituista toimipistettä olekaan. Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin löydämme kyllä teillekin sopivan ratkaisun.

Antitec tarjoaa tuholaistorjuntaa myös Kainuussa ja Oulun seudulla. Meillä on erittäin pitkä kokemus tuholaisiin ja haittaeläimiin liittyvistä palveluista, ja koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti. Lisäksi jokainen vakituinen desinfektorimme on suorittanut tuholaistorjujan tutkinnon.

Asiantuntijamme hoitavat tuhoeläintorjunnan nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti. Asiakkaamme ovat sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä, ja voimme siten huolehtia esimerkiksi koulujen, päiväkotien, terveydenhuollon toimipisteiden ja liikuntapaikkojen tuhoeläintorjunnasta. Lisäksi voimme auttaa esimerkiksi suurten tuotanto- ja varastotilojen tuholaistorjunnassa. Kiinnitämme aina huomiota työn turvallisuuteen, huomioiden niin ympäristön, kiinteistössä oleskelevat henkilöt ja eläimet kuin myös kiinteistökohtaiset vaatimukset, esimerkiksi pintoihin ja laitteistoihin liittyen.

Yhteydenotto

Voitte soittaa meille joko suoraan tai lähettää sähköpostia. Voitte myös jättää yhteystietonne yhteydenottolomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä mitä pikimmiten. Vastaamme mielellämme myös askarruttaviin kysymyksiinne. Ottakaa meihin yhteyttä ja kysykää lisää laadukkaista palveluistamme!

Mikäli haluatte meiltä laadukasta ja ammattitaitoista tuholaistorjuntapalvelua tai haluatte niistä lisätietoja ennen päätöksen tekemistä, niin ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme erittäin mielellämme lisää.

Asiakaspalvelumme palveluksessanne

Antitec - Suomalainen tuholaistorjuntayritys

+358 2 230 5673

Enable JavaScript to view protected content.
Kimokatu 5
20380 TURKU

Antitec Oy