Antitec
CEPA EN16636:2015
Gafta GTAS
omavalvonta.fi
Antitec
Antitec
CEPA EN16636:2015
CEPA EN16636:2015
Gafta GTAS
Gafta GTAS
omavalvonta.fi
omavalvonta.fi

Yritys

Turussa vuonna 2005 perustettu oman henkilökunnan omistuksessa oleva täysin suomalainen osakeyhtiö.

Antitec Oy (A-Haittaeläintorjunta Oy) perustettiin palvelemaan haittaeläinten torjuntaan liittyvissä asioissa ensisijaisesti elintarvikesektorin yrityksiä, mutta paremmalla ammattitaidolla kuin koskaan aikaisemmin. Perustajajäsenillä oli jo aloittamisvuonna useiden (kymmenien) vuosien kokemus ja siten monipuolista ammattimaista osaamista tuholaistorjunnasta ja haittaeläinhallinnasta.

Tällä hetkellä olemme Suomen johtava täysin suomalainen tuholaistorjunta-alan toimija.

Tarjoamme tuholaistorjunnan ja haittaeläinhallinnan palveluja aina desinfiointeihin saakka. Otamme tarvittaessa myös elintarvike- ja pintapuhtausnäytteet. Toimimme myös toimialan kouluttajina ja konsultteina. Toiminta-alueemme on koko Suomi.

Yrityksemme arvot:

  • Laatu
  • Asiakastyytyväisyys
  • Ammattitaito

Yrityksemme päivittäistä toimintaa ohjaava tunnuslause kuuluu:

Laadukas työ on tulosta ammattitaidosta ja asiakasläheisyydestä. Laatu tuottaa asiakastyytyväisyyttä. Asiakastyytyväisyys on yhtä kuin menestyvä yritys.

Olemme myös aktiivisesti mukana kehittämässä entistäkin parempia käytäntöjä toimialallemme. Olemme olleet mukana Omavalvonta.fi työryhmässä vuodesta 2007.

Toimimme myös kansainvälisesti. Olemme olleet Gaftan jäsen vuodesta 2013. Saimme Gaftan GTAS sertifioinnin kaasutuksen osalta vuonna 2017. 1.9.2017 saimme myös ensimmäisenä yrityksenä Suomessa CEPA:n sertifioinnin EN 16636:2015 laatustandardille.

Mikäli haluatte meiltä laadukasta ja ammattitaitoista palvelua tai haluatte niistä lisätietoja ennen päätöksen tekemistä, niin ottakaa meihin yhteyttä. Kerromme erittäin mielellämme lisää.